Lunchkaart
LUNCHGERECHTEN |
Broodjes | |
Proef ons unieke Zeeuwse Huysbrood met z’n fantastische bite. Dit ‘brood van de zee’ is ambachtelijk bereid met gezuiverd Oosterscheldewater en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten én 30% minder zout. Maar natuurlijk hebben we indien nodig ook heerlijk glutenvrij brood. |
GEROOKTE ZALM met ui en kappertjes | € 13,50 |
RUNDERCARPACCIO met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Bella Vitano Espresso kaas | € 15,00 |
KAAS met grove mosterd (VEGA) | € 9,50 |
ZEEUWS SPEK met een chimichurri-kruidenolie | € 10,00 |
BOERENHAM met honing-mosterdsaus | € 10,00 |
LUXE RUNDERKROKETTEN 2 stuks met mosterd | € 11,00 |
ZEEUWSE GARNALENKROKETTEN | € 18,50 |
PULLED CHICKEN | € 13,00 |
ZEEUWSE SPEKLAP krokant gebakken, gemarineerd met ketjap en chilisaus | € 14,00 |
KIP KERRIE SALADE met gefrituurde uitjes | € 12,50 |
SANDWICH VIS met tonijnsalade, gerookte zalm, gemarineerde gamba, tomaat, ui, komkommer en sla | € 15,00 |
SANDWICH VLEES met ham, Zeeuws spek, pulled chicken, tomaat, ui, komkommer en sla | € 13,50 |
SANDWICH VEGA met brie, portobello, courgette en een paprika-tapenade | € 12,00 |
Salades | |
SALADE SURF EN TURF met Ossenhaaspuntjes en Scampi's, chimichurri en cashewnoten | € 18,00 |
SALADE ZALM met gerookte zalm en guacomole | € 18,00 |
SALADE ORIËNTHOOLS Oosterse salade met krokante gemarineerde speklap en een pittige ketjapsaus | € 15,00 |
SALADE VEGA met brie, gemarineerde courgette en zeekraal | € 15,00 |
Soepen | |
ZEEUWSE SOEP vol met vis en zeevruchten | € 12,00 |
STREEKSOEP Vegetarische seizoenssoep, van de lekkerste groenten uit de streek van Roosevelt | € 8,00 |
Eiergerechten | |
UITSMIJTER, OMELET, ROEREI van 3 eieren | € 11,00 |
SUPPLEMENT SPEK | € 1,00 |
SUPPLEMENT HAM | € 1,00 |
SUPPLEMENT KAAS | € 1,00 |
SUPPLEMENT GEROOKTE ZALM | € 3,00 |
SUPPLEMENT PULLED CHICKEN | € 2,50 |
CHAMPIGNONS | € 1,50 |
Pannenkoeken | |
Onze pannenkoeken worden gemaakt van meel dat vakkundig wordt gemalen bij Molen de Jager in Oud-Vossemeer |
ZEEUWSE PANNENKOEK met boter, stroop en poedersuiker | € 9,25 |
ZOETE SMULPANNENKOEK met gele room en fruit | € 11,00 |
VOSMEERSE BOERENPANNENKOEK met Zeeuws spek, ui en champignons | € 12,00 |
STOOFPANNENKOEK met in Rooseveltbier gegaard stoofvlees van Thools rund | € 14,00 |
Warme gerechten |
WOK OF LIFE Ossenhaas, gewokt met udon-noodles, Oosterse groenten en Teriyaki saus | € 18,50 |
TEXAS TORTILLA CLASSICO Ovengerecht met ham, tomaat, ui en kaas | € 12,50 |
TEXAS TORTILLA BEEF STEW Ovengerecht met in Rooseveltbier gegaard Stoofvlees van Vosmeers rund, gegratineerd met bierkaas | € 13,50 |
TEXAS TORTILLA PESCADO Ovengerecht met tunamelt (tonijn en gesmolten kaas), tomaat en ui | € 15,00 |
TEXAS TORTILLA POLLO Ovengerecht met pulled chicken, ui, tomaat en cheddar | € 13,50 |
TEXAS TORTILLA VEGA Ovengerecht met brie, ui, tomaat en paprika-tapenade | € 12,50 |
12 UURTJE VIS Kabeljauwburger, vissoep, tonijnsalade, Oosterscheldebrood | € 16,00 |
12 UURTJE VLEES Luxe rundkroket, seizoenssoep, Zeeuws spek, Oosterscheldebrood | € 16,00 |
Onderstaande gerechten worden geserveerd met verse Zeeuwse Huysfriet | |
EREBURGER heerlijke vleesburger van natuurvlees van de Helenahoeve, met Zeeuws spek, rucola, truffelmayonaise, tomaat, ui, komkommer en Bella Vitano Espresso kaas | € 18,50 |
FISH & CHIPS Kabeljauw in bierbeslag met remouladesaus | € 18,50 |
STOOFVLEES van Thools rund, gegaard in Rooseveltbier, met salade | € 18,50 |
Poutine is onze variant op een van oorsprong Canadees gerecht, een soort luxe versie van 'kapsalon'. Lekker verse Huysfrietjes, bedekt met uw topping naar keuze | |
POUTINE VAN HET PLATTELAND Zeeuwse frieten bedekt met pulled chicken, cheddar en jalapeño | € 18,50 |
POUTINE BEEF STEW Zeeuwse frieten bedekt met Vosmeers stoofvlees en bierkaas | € 18,50 |
POUTINE GAMBA Zeeuwse frieten bedekt knoflookgamba's, kaas en gumbo-stoofsaus | € 19,50 |
POUTINE VEGA Zeeuwse frieten bedekt met seizoensgroenten en brie | € 14,00 |
Indien u specifieke wensen heeft, of uw keuze niet op onze kaart of ons krijtbord staat, zijn er in overleg met de keuken andere opties te bespreken. Per tafel wordt er met 1 rekening gewerkt, wij vragen uw begrip daarvoor.
Allergenen Wetgeving
De wet heeft betrekking op 14 allergenen, te weten: gluten, melk (lactose), selderij, noten, soja, sulfiet, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, eieren, sesam, pinda’s en mosterd. Door onze
ambachtelijke bereidingen en werkwijze is het voor onze keuken niet mogelijk om geheel allergeenvrij te koken. Sporen van sommige allergenen kunnen nooit voor 100% uitgesloten worden. Heeft u een allergie? Geef het dan door aan ons bedienend personeel.