Dé locatie voor grote gezelschappen

Bussen & cruises

Een plaats met een bijzondere geschiedenis

Brasserie-restaurant Huys van Roosevelt is een populaire stopplaats voor kleine en grote touringcars. Ons sfeervolle themarestaurant is centraal gelegen op het punt waar de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland samenkomen en ook vanuit Antwerpen is het maar 30km rijden. Het dorp Oud-Vossemeer is via de snelwegen vanuit alle richtingen prima bereikbaar. De touringcars kunnen op het plein voor de deur van Huys van Roosevelt stoppen en hun passagiers hier laten uit- en instappen. Voor bussen is er op geringe afstand een groot parkeerterrein met gratis parkeren.

Huys van Roosevelt is ook prima toegankelijk voor ouderen, mindervaliden en mensen in een rolstoel. Speciaal voor deze doelgroepen hebben wij onze sfeervolle brasserie op de begane grond beschikbaar. Deze ruimte heeft geen drempels en is voorzien van een mindervaliden toilet. Alle wensen met betrekking tot diëten, allergenen of andere speciale aandachtspunten kunnen vooraf bij ons worden aangegeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Routes in- en uitrijden van Oud-Vossemeer

Voor chauffeurs hebben wij handige routekaarten gemaakt voor het in- en uitrijden van Oud-Vossemeer. Deze zijn hieronder als pdf-bestand te downloaden:

Voor alle informatie over groepsarrangementen, het aanvragen van een prijslijst, het vastleggen van reserveringen of praktische informatie voor de chauffeur en/of reisleiding kunt u direct contact met ons opnemen. Ook zijn we te vinden op de website van bus-idee!

 

Niets van deze toeristische informatie mag zonder schriftelijke toestemming van Huys van Roosevelt worden gekopieerd of hergebruikt.