Doe mee met onze buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten

Puzzelwandeltocht
Tijdens een leuke wandeltocht van circa 5 km testen wij op een luchtige wijze uw kennis over de historie van Oud-Vossemeer en de geschiedenis van de familie Roosevelt. Deze buitenactiviteit is voor jong en oud (ook met rolstoelen) prima te doen.
Voor het team dat deze proeve van bekwaamheid het beste heeft doorstaan wacht naast de eeuwige roem ook een passende trofee die blijvend herinnert aan deze gedenkwaardige prestatie.
De Puzzelwandeltocht kan in principe elke dag van de week (ochtend, middag of avond) en het hele jaar door gespeeld worden, maar uitsluitend op basis van tijdige reservering.
De puzzeltocht duurt circa 2 uur.
Het programma bestaat uit ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus, uitleg en teamindeling door onze spelleider. Elk team krijgt een routekaart met opdrachten mee. Bij terugkomst worden de deelnameformulieren ingenomen en nagekeken. Het is een gevarieerd en interactief spel in teamverband met aan het einde de bekendmaking van het winnende team incl. uitreiking van een passende trofee voor de winnaars.

Kosten: € 9,50 p.p. minimale deelname 10 personen

Eten en drinken voor, tijdens of na afloop van het Huysspel zijn voor eigen rekening en deze dienen afzonderlijk te worden afgerekend.
Desgewenst maken wij voor u een arrangement op maat waarin het Huysspel is opgenomen. Hiervoor kan een vaste prijs per persoon worden afgesproken.

Let op: Om meer te weten over de roots van de familie Roosevelt en de geschiedenis van Oud-Vossemeer kunt u voorafgaand aan de Puzzelwandeltocht ook het ‘Rondje Roosevelt’ extra bijboeken. Veel van de antwoorden van de puzzeltocht krijgt u tijdens de rondleiding van onze gids te horen. Dat is zeker voor de mensen die slecht tegen hun verlies kunnen heel handig…haha.  Voor het Rondje Roosevelt betaalt u € 4,50 p.p. extra. Dat is incl. een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum.