Doe mee met onze binnenactiviteiten

Binnenactiviteiten

Actief bezig zijn voor jong en oud!

Naast onze toeristische arrangementen hebben wij ook een aantal leuke groepsactiviteiten om zowel met goed als met slecht weer lekker actief en gezellig bezig te zijn. Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en het hele jaar door te boeken. Zoekt u iets origineels voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiedag, uitstapje met uw vereniging of andere gelegenheid? Reserveer dan snel de activiteit van uw keuze. Het programma is naar eigen inzicht en in overleg met ons horecateam uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, brunch, borrelen met onze Zeeuwse tapas of diner.

Huysspel
Tijdens een ludieke quiz testen we uw kennis over de historie van het dorp van Roosevelt en de geschiedenis van de beroemde familie. Tussen de bedrijven door krijgt u met uw team uitdagende opdrachten, zoals een proeverij met eten en drinken, het spel petje op-petje af en het opstellen van een limerick. Voor het team dat deze ultieme test het best doorstaat wacht op het eind een passende trofee als aandenken aan dit gedenkwaardige moment. Ons Huysspel staat garant voor een paar uurtjes plezier voor iedereen die houdt van lekker eten, drinken en genieten.

Het Huysspel kan in principe elke dag van de week (ochtend, middag of avond) en het hele jaar door gespeeld worden, maar uitsluitend op basis van tijdige reservering met minimaal 10 personen.
De interactieve quiz duurt circa 2 uur incl. 2 korte pauzes.
Het programma bestaat uit ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus, speluitleg en teamindeling door onze quizmaster. Het is een gevarieerd en interactief spel in teamverband met aan het einde de bekendmaking van het winnende team incl. uitreiking van een passende trofee voor de winnaars.

Kosten: € 12,50 p.p. minimale deelname 10 personen

Eten en drinken voor, tijdens of na afloop van het Huysspel zijn voor eigen rekening en deze dienen afzonderlijk te worden afgerekend.
Desgewenst maken wij voor u een arrangement op maat waarin het Huysspel is opgenomen. Hiervoor kan een vaste prijs per persoon worden afgesproken.

Let op: Om meer te weten over de roots van de familie Roosevelt en de geschiedenis van Oud-Vossemeer kunt u voorafgaand aan het Huysspel ook het ‘Rondje Roosevelt’ extra bijboeken. Veel van de antwoorden in het Huysspel krijgt u tijdens de rondleiding van onze gids te horen. Dat is zeker voor de mensen die slecht tegen hun verlies kunnen heel handig…haha.  Voor het Rondje Roosevelt betaalt u € 4,50 p.p. extra. Dat is incl. een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum.